PRIVACYBELEID

De volgende algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties die worden uitgevoerd in de webcatalogus Bestiptvtrends.nl.

Elke bestelling geplaatst op deze site impliceert de onvoorwaardelijke en onherroepelijke aanvaarding door de klant van deze voorwaarden.

Artikel 1: voorwerp

Dit contract is een contract op afstand bedoeld om de rechten en verplichtingen van de partijen te definiëren met betrekking tot de verkoop van IPTV-producten op internet via onze winkel.

Artikel 2 – Prijs

De prijzen van onze producten worden aangegeven inclusief alle belastingen (BTW en andere belastingen van toepassing op de dag van de bestelling), tenzij anders aangegeven.

www.Bestiptvtrends.nl behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen, maar het product wordt gefactureerd op basis van de prijs die geldt op het moment van de orderbevestiging en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Artikel 3 – Bestellingen

Je kunt vragen:

Geef aan welke methoden zijn gekozen, bijvoorbeeld:

• Op internet: www.Bestiptvtrends.nl

Artikel 4 – Bevestiging van uw bestelling

Elke bestelling die op de site www.Bestiptvtrends.nl verschijnt, impliceert aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden. Elke orderbevestiging impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van deze Algemene Verkoopvoorwaarden, zonder uitzondering of voorbehoud.

Alle verstrekte gegevens en de vastgelegde bevestiging vormen het bewijs van de transactie.

U verklaart hiervan volledig op de hoogte te zijn.

Een samenvatting van uw bestelgegevens en deze algemene voorwaarden in PDF-formaat wordt u toegestuurd via het door u aangevraagde e-mailadres.

Artikel 5 – Betaling Om uw bestelling te betalen, selecteert u op de betaalpagina een van de betaalmethoden die www.Bestiptvtrends.nl aanbiedt.

In dit geval vindt de overdracht van de afgeschreven transactie naar uw rekening onmiddellijk plaats met de verzendbevestiging.

Uw veilige betalingen worden gedaan via Paypal, creditcard of bankoverschrijving.

De consument garandeert Bestiptvtrends.nl dat hij bij het valideren van het bestelformulier over de nodige autorisaties beschikt om de door hem gekozen betaalmethode te gebruiken.

In geval van betaling per bankkaart zijn de bepalingen met betrekking tot frauduleus gebruik van betaalmiddelen van toepassing zoals vastgelegd in de overeenkomsten gesloten tussen de consument en de kaartuitgever tussen www.Bestiptvtrends.nl en uw bank.

Voor de bevestiging van uw bestelling moet u de aangegeven prijs betalen.

Artikel 6- Beschikbaarheid

Onze producten worden aangeboden zolang ze zichtbaar zijn op de site www.Bestiptvtrends.nl en zolang de voorraad strekt.

Indien het product na uw bestelling niet meer beschikbaar is, informeren wij u per e-mail. Uw bestelling wordt automatisch geannuleerd en er worden geen bankkosten in rekening gebracht.

Artikel 7 – Levering

De producten worden geleverd op het tijdens het bestelproces opgegeven e-mailadres of telefoonnummer (Whatsapp), binnen de tijd aangegeven op de bestelbevestigingspagina.

In geval van vertraging bij de levering ontvangt u een e-mail om u op de hoogte te stellen van de eventuele impact op de aangegeven levertijd.

Artikel 8 – Garantie

Al onze producten genieten van de wettelijke conformiteitsgarantie en de garantie tegen verborgen gebreken. In geval van non-conformiteit van een verkocht product, kan dit worden terugbetaald.

Alle klachten en terugbetalingsverzoeken moeten per e-mail worden ingediend: binnen 48 uur na levering.

Artikel 9 – Archivering van bewijsmateriaal

Bestiptvtrends.nl archiveert inkooporders en facturen op een betrouwbare en duurzame drager die een waarheidsgetrouwe kopie vormt in overeenstemming met het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 10 – Overmacht

www.Bestiptvtrends.nl is slechts tot het nakomen van haar verplichtingen gehouden voor zover geen overmacht haar daartoe verhindert.